Uniek wonen in eigentijds kasteel!

[06-10-2014 | 6640 views]

Op het hoogste punt in Beek (Lb) hebben wij Kasteel Broenen ontworpen, een nieuw te bouwen eigentijds kasteel met vier unieke torenwoningen.

Het planconcept voorziet in een optimale mix van riant wonen in de natuur, maximaal uitzicht, privacy en veiligheid. De vierlaagse torenwoningen zijn bovendien volledig vrij in te delen en uit te breiden.


 
Waan je kasteelheer en neem een kijkje in het nieuwe kasteel…

Vanaf de Putbroekerweg leidt de lange oprijlaan je omhoog door het unieke landgoed Broenen met weeldering groen en hoogstamfruitbomen. Vanaf de verte doemt het spierwitte kasteel op met typisch afgeschuinde torens en hoge kasteelmuur.


 
Eenmaal door de imposante toegangspoort rij je verder op een verdiept gelegen oprijlaan, die zicht vanaf het middelpunt in vieren splitst naar de verschillende torenwoningen. De oprijlaan geeft toegang tot het souterrain, waar je de auto parkeert in de riante dubbele garage.


 
Met de centraal gelegen lift ga je omhoog en betreed je de ruimtelijke begane grond met een verdiepingshoogte van 4m. Een enorme raampartij biedt een uniek uitzicht over het landgoed en de kern Beek.


 
Via een grote schuifpui neem je een kijkje in de 1000m2 grote privétuin. De andere torens staan op ruim 70m. afstand en zijn vanaf hier nauwelijks zichtbaar.
De tuin ligt een stuk hoger dan het omliggende maaiveld, waardoor ook vanaf buiten géén inkijk mogelijk is. De hoge kasteelmuur is vanuit de tuin slechts één meter hoog, waardoor je volledig vrij uitzicht hebt vanuit de tuin.


 
De lift leidt je naar de twee bovengelegen verdiepingen, waar de riante slaapkamers en badkamers zijn gelegen. De torenkamer op de bovenste verdieping (ruim 11m. hoog) biedt een spectaculair onbelemmerd uitzicht over het Limburgse Maasdal.


 

Het eigentijdse ontwerp van Kasteel Broenen combineert de specifieke kenmerken van de kastelen van weleer met een moderne uitstraling en zeer hoog wooncomfort. Zo kent Kasteel Broenen een hoge rondgaande kasteelmuur met imposante toegangspoort en vier robuuste en markante kasteeltorens, vormgegeven in een typische gatenarchitectuur met grote neggediepte.
De uniforme heldere kleurstelling en schuin oplopende gevels dragen bij aan een eigentijdse dynamiek. De torenwoningen worden zeer duurzaam en energiezuinig uitgevoerd met hoogwaardige thermische isolatie, hoge luchtdichtheid en de mogelijkheid van energieopwekking bovenop het dak (tot energieneutrale woning).

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Link

Kasteel Broenen