projectboek

[09-10-2011 | 3104 views]

Wij hebben voor onze klanten het unieke ‘projectboek’ ontwikkeld om altijd alle gegevens van een project direct (digitaal) beschikbaar te hebben. Geen uitpuilende dossiers of gekreukte schetsen, maar een overzichtelijk naslagwerk dat bovendien direct te gebruiken is als digitale presentatie!


Projectboek in functionerende Adobe Viewer.

In iedere fase (ontwerp, omgevingsvergunning en bouwvoorbereiding) worden alle tekeningen, foto’s, databladen, impressies en zelfs complete animaties gecombineerd in één projectboek. Alle informatie van een project is zo altijd eenvoudig terug te vinden in een centraal document.

Het specifieke projectboek wordt geproduceerd als PDF-bestand op A3-formaat. Dit is direct te downloaden op onze website, maar kan ook eenvoudig worden doorgemaild.
Op iedere computer kan het projectboek vervolgens worden bekeken én afgedrukt door alle partners in het bouwproces. Erg handig om betrokkenen te informeren of offertes aan te vragen met slechts één document!

Het projectboek kan tevens direct als professionele digitale presentatie worden gebruikt (schermvullende modus CTRL+L) bij informatiebijeenkomsten of projectbesprekingen.

Download het projecboek-voorbeeld (pdf 1,6Mb)
Download het projectboek-voorbeeld met animatie (pdf 29,7Mb)